Spartling

Prisgaranti og Perfektion

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 485/time

15:00 - 24:00

kr. 585/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 685/time

15:00 - 24:00

kr. 785/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Professionel spartling

Har du brug for hjælp til spartling, så du kan komme videre med at male, opsætte filt eller tapet? Så er du kommet til det rette sted, da vi med mange års erfaring inden for branchen kan hjælpe dig til det helt perfekte resultat. Spartling er en svær disciplin og kræver en sikker hånd for at opnå et pænt og flot resultat. Det kan vi sikre dig, at det bliver.

Vi hjælper dig således med:

• Pletspartling
• Fuldspartling
• Designspartel (indfarvet)
• Vandskuring
• Filtsning
• Pudsning

Uanset hvad du har brug for hjælp til, når det kommer til spartling, har vi kompetencerne til at hjælpe dig.

Vi spartler, til sveden pibler

Spartling er ikke nogen nem opgave at give sig i kast med, hvis ikke man har prøvet det før. Ligeledes er det ret hårdt arbejde at fuldspartle. Men, vi har en forkærlighed for spartling og hjælper dig derfor gerne, uanset hvor mange vægge, du gerne vil have os til at spartle.

Når vi spartler for dig, gør vi det med forskellige teknikker, som vi har lært gennem uddannelse og finpudset gennem praktisk erfaring. Det er en tidskrævende proces og kræver den helt rette teknik for at få det, vi selv synes, er det perfekte resultat.

Ved at benytte os slipper du også for at rydde op, da vi altid afslutter vores opgaver med at efterlade rummet pænt og ryddeligt efterfølgende. Det gælder uanset, om vi har spartlet en væg i en stue eller samtlige vægge i en lejlighed. Vi tager os af alle opgaver og færdiggør dem altid inden for den aftalte tid.

Vil du gerne slippe for at svede samt glæde dig til pæne og fine vægge, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at rykke ud, så snart du har brug for os.

bechmaler logo
bechmaler logo

Hvorfor spartle?

Skal du i gang med et større renoveringsarbejde i stuen? Har du nogle vægge, der ser trætte ud? Eller skal det hele bare have en makeover? Det er rart med fornyelse, men tænker du i samme omgang over, hvorfor spartling af væg egentligt er nødvendigt? Og om det i virkeligheden ikke bare er spild af penge?

Spartling af væg og andre overflader er i bund og grund en kosmetisk øvelse. For det er ment til at give dine vægge en pæn og ensformig overflade, der er glat. Dette gøres inden der males eller tapetseres. Du kan sagtens undvære en omgang professionel spartling. Resultatet er dog blot, at det kommer til at se sjusket og meget ufærdigt ud, da væggene på ingen måder vil være glatte at se på.

Vil du derfor gerne, at dine vægge er pæne og fine at se på – og at det er den rene ro for øjet – bør du sætte gang i spartling af vægge og andre overflader, inden du begynder at male eller tapetsere.

Spartling af vægge er noget, du sagtens kan gøre selv. Men har du ikke forudgående erfaring med det, kan det være en fordel at overlade arbejdet til et professionelt firma som os, der har det på rygraden og dermed kan sikre et flot og jævnt resultat.

Hvad er en fuldspartling?

Fuldspartling er noget, vi og vores malersvende naturligvis også tilbyder som en fast service. Når vægge eller lofter bliver fuldspartlet, gør vi det, at vi glatter en ujævn overflade ud til en jævn overflade ved hjælp af spartelmasse. Dette gøres på hele loftet eller hele væggen og bliver dermed ikke kun udført på en lille del af væggen.

Det er ideelt til nye vægge eller vægge, hvor der skal sættes nyt tapet på – eller tapet skal fjernes for at få en glat og spartlet væg i stedet. Når det er udført, kan væggen eller loftet males efter en slibning og en grunding med forankringsgrunder.

Har du noget, der skal fuldspartles? Eller er du i tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt at sætte gang i en fuldspartling? Så er du mere end velkommen til at hive fat i os. For så tager vi en stille og rolig snak med dig og finder ud af, hvad der er det rette at gøre i netop din situation.

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Hvad koster spartling?

Det forstår vi godt, at du spørger om. Det er heldigvis ikke den dyreste post på budgettet, medmindre du regner med at skulle have samtlige vægge i huset eller boligen spartlet. Alt efter opgaven koster det et sted mellem 125-150 DKK pr. kvadratmeter alt efter, om du også skal have opsat filt.

Vi vil dog ikke lægge os fast på prisen, da der er mange forskellige faktorer, der har indvirkning på prisen, når det kommer til spartling. Vil du gerne have en specifik pris, må du meget gerne kontakte os med de nærmere detaljer. Så finder vi ud af, hvad det er, der skal til, hvor mange malere vi skal have i gang, og hvor omfattende opgaven er. Herefter udarbejder vi gerne et tilbud på en fast pris, så du har noget helt konkret at gå efter.

Husk også, at vi også gerne kommer ud i forbindelse med fraflytning af en lejlighed. Har du en hund, der ikke har været så sød ved væggene, kan vi fikse det på en eftermiddag eller to og sørge for, at lejligheden fremstår pæn, når der er flyttesyn.

bechmaler logo
bechmaler logo

Vi kommer gerne ud til en gratis besigtigelse, inden vi spartler dine vægge

Nogle opgaver er nemmere at komme med et tilbud eller et estimat på, når vi helt konkret ved, hvad vi har med at gøre. Dette gælder både overfladerne og materialerne, ligesom det er nemmere at vurdere omfanget.

En gratis besigtigelse er en fast del af vores service, som vi ofte benytter os af for at kunne give vores kunder den bedste mulige service og behandling. For når vi helt konkret ved, hvad vi har med at gøre, og hvad du dermed også har brug for, er det nemmere for os både at estimere pris og tid.

Du skal gerne blive tilfreds hele vejen rundt. Det bliver du kun, hvis du bliver professionelt behandlet fra start til slut.

Selvom vi holder til i København, kører vi ud til besigtigelser og opgaver rundt om på hele Sjælland. Dette gælder både i øst, vest, nord og syd. Vi har et stort malerteam, der er mere end klar på at hjælpe dig med at få nogle flotte vægge og lofter igen.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Rosenkæret 13A
2860 / Søborg

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 12 files.
Tilladte filformater: JPG, JPEG og PNG
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 12 files.
Tilladte filformater: JPG, JPEG og PNG

Contact Information

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Skal vi spartle dine vægge? Så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Vi har ikke spartling på hjernen, men det er lige før. Vi og vores fagfolk er meget passionerede omkring det og gør en dyd ud af deres arbejde. Uanset om der er tale om en fuldspartling af en lille væg eller spartling af huller her og der på flere vægge i forbindelse med flytning.

Vi ønsker at være dit foretrukne malerfirma og håber, vi kan få lov til at vise dig, hvad vi alt sammen kan med en spartel og spartelmasse. Vi kommer naturligvis ud og udfører arbejdet for dig, når det passer ind i din kalender. Vi har mange fagfolk tilknyttet og kan derfor som udgangspunkt rykke ud og spartle inden for en ganske kort tidshorisont.

Har du brug for effektive og professionelle hænder, er du mere end velkommen til at ringe direkte til os eller sende os en uddybende mail med detaljer for opgaven. Du må også meget gerne sende nogle billeder, da det gør det nemmere for os at få et hurtigt indblik i den opgave, du ønsker vores hjælp til.

bechmaler logo

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

Ole Jørgensen

Vi hyrede Bech Malerfirma til at renovere vores gamle lejlighed, og vi blev blæst væk af det fantastiske arbejde, de udførte. Malerne var utroligt dygtige og havde en øje for detaljer, der var helt enestående. De formåede at bevare den gamle charme i lejligheden samtidig med, at de gav den et friskt og moderne look. Vi er meget tilfredse med resultatet og vil helt sikkert anbefale Bech Malerfirma til andre.

    Sofie Jessen

    Fremragende kundeservice og kommunikation Vi havde en fantastisk oplevelse med Isak fra start til slut. Kundeservicen var fremragende, og de var altid lydhøre over for vores behov og ønsker. De kommunikerede tydeligt og effektivt gennem hele processen og sørgede for, at vi var informeret om fremskridt og eventuelle ændringer. Malerne var venlige, høflige og professionelle, og de leverede et flot malerarbejde. Vi er meget tilfredse med deres service og vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden.

      Michael Hansen

      De ekstremt professionelt og pålideligt firma. Vi havde brug for at få malet vores kontorlokaler, og de var hurtige til at levere et konkurrencedygtigt tilbud og planlægge arbejdet. Malerne var punktlige, effektive og efterlod alt i pæn stand efter sig. De arbejdede omhyggeligt og præcist, og resultatet var flot og fejlfrit. Vi kan varmt anbefale Bech Malerfirma til enhver form for malerarbejde.